Det sker i Kolding: KIF, Bubber og Jazz

Hvis du ikke ved, hvad du skal lave denne uge, så har vi har lavet en liste til dig med spændende begivenheder.

Kolding har en del på programmet – både for voksne og børn, så læs med her, og se hvad du kan bruge din uge på.

KIF Fodbold vs. Vejle

Onsdag d. 21. august møder KIF Vejle i fodbold. Kampen spilles på Autocentralen Park. Der vil være gang i den på lægterne, og det er nu KIF skal støttes.

Læs mere her. 

KIF Kolding - Aalborg Håndbold

Den 23. august skal endnu et KIF-hold i aktion, men denne gang er det i Håndbold. KIF møder Aalborg, og det kan blive et spændende opgør. Du kan være med til at støtte de lokale helte denne aften.

Læs mere her. 

Life on Mars?

Du kan opleve Eva Lucia og Gunda Sylvest Hansen spille sange om rummet. Eva Lucia er fra Aarhus og en dygtig sanger og sangskriver. Sammen med pianist Gunda Sylvest Hansen opbygger de en meget intens stemning med fokus på vokalen. Arrangementet er den 23. august.

Læs mere her.

Bubbers børneshow

Bubber er kendt af alle. Først i sit badekar, senere i Snurre Snups Søndagsklub og i de senere år i diverse programmer. Man kan lidt betegne ham som manden der aldrig bliver voksen, for det er ikke til at se forskel på Bubber i dag, og for 30 år siden. Han er stadig et hit blandt de små, og i dette show kan man møde ham i et underholdende børneshow. Arrangementet er lørdag den 24. august.

Læs mere her.

Jazz ved Søen

Den 24.august kan man komme til en endags jazzfestival på plænen ved Slotssøen i Kolding, hvor man kan opleve fire orkestre spille.

Læs mere her. 

Italiensk gadeteater: Fabiola og Hunden

Den 24. august kommer STREEt - den internationale gadeteaterfestival og optræder under Trekantområdets Festuge. Du kan her opleve det italienske gadeteater "Compagnia La Fabiola".

Stykket handler om pigen Fabiola og hunden Guilio og er en dukkeforestilling for alle aldre - særligt børnefamilier.

Læs mere her. 

Cathrine Legardh - Tribute to Monica Zetterlund

Oplev Cathrine Legardh hylde det svenske jazzikon Monica Zetterlund. Jazzsangerinden gengiver svenskerens hits og giver en fantastisk musikoplevelse. Musikken bliver leveret af pianist Jacob Christoffersen og bassist Jesper Thorn.

Læs mere her.