Det sker i Kolding: Sommer ved Søen, Toy Story og Stella Polaris

Sommerferien er godt i gang, og heldigvis er der masser af sjove ting, du kan give dig til i denne uge, så familien ikke kommer til at kede sig. Læs med her, hvor Kolding24 giver dig et overblik over ugens begivenheder.

Det er ferie, men det bertyder ikke, at man skal kede sig, og i denne uge er der mange ting at give sig til i Kolding og omegn.

Sommer ved Søen

Sommer ved Søen er en udendørs koncert der kommer hver torsdag i sommermånederne. Det er et arrangement for både unge og ældre. Til koncerten vil der være boder, hvor der er mulighed for køb af øl og vand, slik, is, kaffe og te. Den 25. juli er det Østkyst Hustlers der spiller.

Læs mere her. 

Vi maler byen rød

Musicalen ”Vi maler byen rød” er rykket til Kolding – nærmere betegnet Kolding Amfiscene. Musicalen handler om et midaldrende ægtepar, hvor konen er døden nær. Hendes mand gør alt for at holde modet oppe hos hende. Sammen genoplever de deres gymnasietid gennem et fotoalbum. Musikken kommer fra 22 af de største danske Grand Prix hits. I uge 30 kører forestillingen den 25., 26.og 27. juli.

Læs mere her. 

Stella Polaris

Stella Polaris er en tilbagevende begivenhed i Kolding og den 26. juli er det her igen. Stella Polaris er en endagsfestival der afholdes ved Koldinghus, og musikgenren er elektronisk. Arrangementet er for alle og der vil være et børneområde med forskellige aktiviteter 

Læs mere her. 

Toy Story on tour

Det kan vist ikke være gået manges næse forbi, at der kommer en ny Toy Story-film, og den 27. juli kan du opleve den seje autocamper fra Carado foran indgang G ved Kolding Storcenter.
Du kan tage et sjovt billede af dig selv med autocamperen.

Du kan også gå indenfor, hvor du kan opleve Toy Story 4 universet. Her kan du bygge din helt egen ”Gafli” fra filmen, og få den med hjem.

Læs mere her.

Dus med vand, strand og skov-familielejr

Dus med vand, strand og skov er for børn, unge og familier i sommerferien. Man får her mulighed for at opleve naturen og skabe fælleskab. I uge 30 og 31 er der fra lørdag til onsdag overnatning for familier i fem dage.

Læs mere her.