Det sker i Kolding: Strandsafari, overnatning på stranden og nye film

Vi er efterhånden ved at få sommerferie, og der skal nu aktiviteter på programmet. Kolding24 giver dig her et overblik over ugens begivenheder.

Endelig er det sommerferie, og du skal nu ud i naturen og nyde det gode vejr, men hvad skal du give dig til? Kolding24 giver dig her ugens begivenheder.

Strandsafari - Hejlsminde

Hvis du er vild med sand og vand, er det oplagt, at tage på strandsafari. Mandag den 1. juli har du muligheden i Hejlsminde. Du kan blive klogere på dyrelivet inde på det lave vand. Det er en oplevelse for hele familien, hvor naturvejlederne giver dig en masse viden.

Læs mere her.

Dus med vand, strand og skov

Skal du være dus med vand, strand og skov, så er der plads til livsglæde for børn, unge og familier i sommerferien. I hele uge 27 kan børn mellem 6-12 år deltage i et fællesskabet og berigende natur- og friluftsoplevelser i skoven, på stranden og i vandet..

Læs mere her. 

Spider-Man: Far From Home

Den 2. juli har den nye Spider-Man-film præmiere, og du kan komme med efter begivenhederne i Avengers: Endgame. I denne film tager Peter Parker med sine venner på sommerferie til Europa, og det går ikke stille for sig.

Læs mere her.

Kæledyrenes hemmelige liv 2

Der er tid til endnu en biografpræmiere denne uge, og denne gang er der tale om en mere børnevenlig film. Det er fortsættelsen på Kæledyrenes hemmelige liv, du her kan opleve.

Igen møder vi terrieren Max som igen er i problemer og nu har fået en ny lillebror i form af rollingen, Liam. 

Læs mere her.