Det sker i Kolding: Vi maler byen rød, middelalder og Sommer ved søen

Det er stadig sommer i Kolding – ja faktisk er den først lige begyndt. Derfor er der sikkert mange ting du gerne vil nå. Kolding24 giver dig her en liste over begivenheder du kan lave i denne uge.

Du har sommerferie og der skal ske nogen spændende. Fortvivl ikke – der er mange ting at give sig til denne uge, og du kan læse om dem lige her.

Vi maler byen rød

Musicalen ”Vi maler byen rød” er rykket til Kolding – nærmere betegnet Kolding Amfiscene. Musicalen handler om et midaldrende ægtepar, hvor konen er døden nær. Hendes mand gør alt for at holde modet oppe hos hende. Sammen genoplever de deres gymnasietid gennem et fotoalbum. Musikken kommer fra 22 af de største danske Grand Prix hits. I uge 31 kører forestillingen den 30. og 31. juli og den 1., 2. og 3. august.  

Læs mere her. 

Middelalderens Kolding

Dette er en historisk byvandring, hvor der blandt andet fortælles om byens opståen, Akseltorv, Købmændenes råd, Kirken, Helligkorsgade, Nicolai kirke, Gråbrødreklostret og Studehandel. Koldinghus blev bygget i middelalderen nærmere betegnet i 1268, og i dag er den byens kendetegn.

Tirsdag den 30. juli kan du komme med på denne spændende vandring.

Læs mere her.

Dus med vand, strand og skov-familielejr

Dus med vand, strand og skov er for børn, unge og familier i sommerferien. Man får her mulighed for at opleve naturen og skabe fælleskab. I uge 30 og 31 er der fra lørdag til onsdag overnatning for familier i fem dage.

Læs mere her.

Sommer ved Søen

Sommer ved Søen er en udendørs koncert der kommer hver torsdag i sommermånederne. Det er et arrangement for både unge og ældre. Til koncerten vil der være boder, hvor der er mulighed for køb af øl og vand, slik, is, kaffe og te. Den 1. august er det The Boss der spiller.

Læs mere her.