Da ægteparret endelig blev alene - så kom sandheden frem

Foto: Shutterstock

Det krævede tilløb, inden ægtemand turde fortælle konen om parrets økonomi.

En mand i tresserne fra Odense blev for et par uger siden den heldige vinder af Millionærgarantien fra Lotto, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige.

Den heldige vinder, der er millionær nr. 3671, fik sig noget af et chok, da han søndag formiddag åbnede sin telefon for at se, om der var kommet beskeder på mailen.

Og det kan nok være, at der var en nyhed, som fik den trofaste Lotto spiller gennem 30 år, til at spærre øjnene op. Det fortæller Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Tabte næsten telefonen

På en mail fra Danske Spil stod der først: Tillykke, du har vundet 50 kroner. Lige nedenunder fulgte: Tillykke du har vundet 1.000.050 kr.

"Jeg var nærmest ved at tabe telefonen. Der var jo ufatteligt mange tal – og virkelig mange nuller. Jeg troede ikke mine egne øjne. Jeg måtte straks ind og se på mit Plus-abonnement, om det mon kunne være rigtigt. Og det var det jo. Men jeg måtte lige tælle nullerne efter et par gange, før jeg forstod, at jeg altså var blevet millionær," fortæller han.

Manden kunne ikke med det samme fortælle sin hustru om deres held, da parret passede deres børnebørn. Manden måtte således gå og holde på hemmeligheden i flere timer.

"Det var virkelig svært. Jeg var meget urolig og rastløs. Det boblede jo nærmest indeni," fortæller han.

Fælder en tåre

Da de blev alene, viste han straks mailen fra Danske Spil til sin hustru.

"Hun blev meget rørt og fældede da også en lille tåre. Så udbrød hun: Så har vi også prøvet det! Jeg må da indrømme at jeg også blev lidt bevæget. Vi har været meget igennem sammen af sygdom osv. Så jeg forstod præcis, hvad hun mente."

Som nævnt har den heldige vinder spillet med i over 30 år på en kupon, som er sammensat af familiefødselsdage, bryllupsdag og andre personlige lykketal.

Familien har aldrig kastet om sig med penge. Derfor har der da også været bekymringer i forhold til at få det hele til at gå op, når pensionen nærmede sig.

"Det er da klart, at det er noget, vi har talt meget om. Min kone har ikke arbejdet i en del år, så hvis jeg også gik på efterløn, skulle vi virkelig overveje, hvordan vores liv kom til at forme sig. Det behøver vi ikke tænke på nu. Nu kan vi betale alle vores lån ud og samtidig investere pengene, så de forhåbentlig strækker sig længere," lyder det.

Holder gevinsten hemmelig

De nybagte millionærer har valgt at holde deres nye status hemmelig for både venner og familie.

"Man er selvfølgelig i tvivl, for man vil jo også gerne dele så glædelige nyheder med dem, man elsker. Og det kan da også være, at vi med tiden fortæller det. Men vi talte med vores bankmand, der sagde, at vi nok skulle tænke på os selv i denne situation. Og hvis der er noget tilbage, så arver de det jo."